Tietoa meistä

MakeitSolarin missio

Makeitsolar on erikoistunut asentamaan aurinkosähköä koteihin, kesäasunnoille, maatiloille, ja minne ikinä aurinko paistaakaan.
Meillä on unelma puhtaasta, uusiutuvasta energiasta kaikkien ulottuvilla. Aurinkoenergia on mielestämme hieno asia, jonka parissa on kiva työskennellä ja tämän saman tunteen haluamme välittää myös asiakkaillemme.

Kumppanimme aurinkosähkön parissa on Nurmijärveläinen Greensolar Oy, joka itsekin toimii vahvasti alalla ja tuo maahan korkealaatuisia aurinkosähköelementtejä.

MakeithappenHki Oy

Makeitsolar on osa MakeithappenHki Oy:tä. MakeithappenHki on pääkaupunkilainen toimija, jonka tavoitteena on luoda tilaa elämyksille, hyville hetkille ja yhteisölliselle liikehdinnälle kaupungin kivijalkatasossa. Koemme intohimoista kutsumusta saattaa ihmisiä yhteen iloisten asioiden äärelle, olkoon se "kahvi ja pulla" kesäkahvilassamme tai 12-henkinen bilebändi katubileissä. Näiden elämysten toivomme tuottavan kokemuksen yhdessä tekemisestä, spontaanista kohtaamisesta ja elävästä kaupunkikulttuurista.

Olemme vuodesta 2013 lähtien järjestäneet ja tuottaneet tapahtumia Helsingin Puu-Vallilan idyllisessä kaupungiosassa. Tunnetuimmat näistä tapahtumista lienevät Puu-Vallilan Katubileet ja Lasten Katubileet.

Yrityksen sielu on yli 100 vuotta vanha puutalo Puu-Vallilan sydämessä. Talossa toimii kesäisin myös Vallilan Pop up Kesäkahvila.
Kahvilassa tarjoiltava ruoka on mahdollisimman luomua ja ajan hengen mukaisesti kasvispainotteista.
MakeithappenHki Oy on mukana myös vegaanisen Jänö-lippakioskin toiminnassa Helsingin ydinkeskustassa.
Yhteistä kaikelle toiminnallemme on ekologisuus ja ihmisläheisyys.
Mottomme on, luonnollisestikin, Make it happen!