Aurinkosähkö Tuotteet

Tuoteperheemme koostuu laadukkaista ja hyväksi havaituista komponenteista

Tuotevalikoimamme aurinkopaneelit ovat 265W, laadukkaita ja käytännössä hyväksi havaittuja tuotteita, joilla on myös kaikki vaadittavat hyväksynnät Suomen olosuhteisiin.
Laajat hyväksynnät sekä sertifikaatit takaavat tuotteiden toimivuuden kymmeniksi vuosiksi. Invertterivaihtoehtomme ovat Envertech (mikroinvertterit) Kostal ja ABB.

Aurinkopaneelit

Aurinkovoimalamme sydän ja ulospäin näkyvin osa on aurinkopaneeli. Paneelimme ovat korkealaatuisia, erinomaisen hyötysuhteen omaavia monikidepaneeleja, joiden nimellisteho on 265 W. Paneelilla on laajat IEC- UL-, CE- ja CEC –hyväksynnät. Paneelivalmistajalla on hallussaan MCS sekä ISO9001:2008 ja ISO14001:2004 sertifikaatit.
Aurinkopaneeleillemme myönnetään perinteisen tuotetakuun lisäksi vähintään 25 vuoden tehontuottotakuu.
Valmistusvirhetakuu voimassa vähintään 10 vuotta. Kysy myös muita paneeleita.

Envertech mikroinvertterit

Sähköverkkoon liitettävät mikroinvertterit ovat yksi suurimmista teknologian mullistuksista aurinkoenergian tuotannossa. Mikroinvertterien käyttö tuo lisää tehokkuutta ja turvallisuutta aurinkoenergian tuotantoon. Tuotantotehokkuuden kasvu 5-25% perinteisiin keskitettyihin inverttereihin nähden tuo pitkällä aikavälillä merkittäviä tuloksia ja säästöjä.

Fronius symo 3-vaihe aurinkoinvertteit

Inverttereissä on integroitu DC–eroituskytkin. Invertterit ovat IP65/IP55–suojattuja ja niillä on erityisen korkea hyötysuhde.. Inverttereissä on Saksalaisen vaatimuusdokumentin mukaiset VDE-AR-N 4105 2011-8 suojaustekniset asetukset.
Inverttereille myönnetään 5 vuoden takuu. Laajennettu 10 vuoden takuu optiona. Tuottotiedot näet invertterin omalta näytöltä tai netissä.

ABB UNO ja TRIO aurinkoinvertterit

Inverttereissä on integroitu DC–eroituskytkin.
Invertterit ovat IP65–suojattuja ja niillä on erityisen korkea hyötysuhde, jopa 98 %.
Invertterivalmistajalla on ISO9001-2008 laatustandardi käytössään ja yritys toimii myös ISO14001 –ympäristöstandardin mukaan.
Inverttereille myönnetään 5 vuoden takuu.

Korkealuokkaiset kiinnitysjärjestelmät

Valikoimasta löytyy kiinnitysratkaisu jokaiselle kattotyypille (harja- ja tasakatot eri materiaaleista) sekä maalle asennettaviin voimaloihin ja seinäkiinnityksiin. Kiinnitysjärjestelmille myönnetään 10 vuoden takuu.

RATIO ELECTRIC sähköauton kotilatauspisteet

Laadukkaat RATIO ELECTRIC sähköauton kotilatauspisteet 1-vaihe sekä 3-vaiheisena. Kaikki latausasemat on varustettu esiasennetulla syöttökaapelilla. Helppo asentaa ja ottaa käyttöön !

Yhteistyössä Greensolar Oy